Over Thamar

Thamar Weerts is een gedreven en getalenteerde fotograaf en marketeer geboren en opgegroeid in Rotterdam. Met haar opleiding in beide velden is zij de perfecte combinatie van visuele kunst en zakelijke expertise. Haar passie voor het vastleggen van unieke en emotionele momenten, samen met haar kennis van marketing en communicatie, zorgt ervoor dat zij de perfecte keuze is voor klanten die op zoek zijn naar hoogwaardige en creatieve producten en diensten.

Met haar scherpe oog voor detail en haar vermogen om snel te schakelen tussen verschillende stijlen van fotografie, garandeert Thamar haar klanten kwalitatief hoogwaardige en op maat gemaakte beelden die de emoties van de dag perfect vastleggen. Bovendien, met haar achtergrond in marketing, biedt Thamar haar klanten een complete aanpak, waaronder een professionele presentatie van de beelden en marketingstrategieën die gericht zijn op het verhogen van de zichtbaarheid en impact van hun producten en diensten.

Thamar’s toewijding en harde werk zijn een bewijs van haar inzet voor haar klanten en haar onvoorwaardelijke liefde voor haar vak. Als u op zoek bent naar een fotograaf en marketeer met visie, creativiteit en ervaring, dan is Thamar de juiste keuze voor u.