Reizen

Italië

Pisa is bekend om zijn beroemde scheefstaande toren, de Torre Pendente, en het Piazza dei Miracoli, een groot plein met verschillende historische gebouwen en monumenten. Omdat iedereen al een foto heeft van de toren is het leuker om te zien hoe andere mensen met de toren op de foto gaan.

Genua is een prachtige havenstad aan de Middellandse Zee en bekend om haar prachtige architectuur, mooie bezienswaardigheden en rijke geschiedenis. Met zijn smalle straatjes en huizen met kleurrijke luiken, evenals het Piazza de Ferrari en het Palazzo Ducale, een prachtig paleis met een rijke geschiedenis is Genua echt geweldig om te fotograferen.

Cinque Terre is een gebied van vijf kleine dorpen, elk met een uniek karakter en prachtige kleuren, die langs de kustlijn van de Italiaanse Rivièra liggen. De dorpen waaronder Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola en Riomaggiore zijn met hun nauwe straatjes, kleurrijke huizen en prachtige uitzichten over de zee net een schilderij.

Florence is een prachtige stad die bekend staat om haar rijke culturele erfgoed en de renaissance-kunst. Er zijn veel beroemde kunstwerken die te vinden zijn in het Uffizi Museum, de Galleria dell’Accademia en de Basilica di Santa Croce, evenals de historische straten en pleinen, zoals de Piazza del Duomo en de Ponte Vecchio.

view more photos ->

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply