Bruiloften

Yep-Jan & Esther

Bruiloftsfotografie is het vastleggen van de belangrijkste momenten van een bruiloft. Het is belangrijk om te weten wat de verwachtingen zijn van het bruidspaar, zodat de juiste beelden worden geschoten. Dit kan door vooraf duidelijke afspraken te maken en door samen door het programma van de dag te lopen. Het is ook handig om vertrouwd te zijn met de locatie en de beschikbare lichtomstandigheden.

Een goede bruiloftsfotograaf zal verschillende stijlen van fotografie beheersen, zoals formele posed foto’s, documentaire-stijl en kunstzinnige beelden. Het is belangrijk om snel te schakelen tussen deze stijlen en om flexibel te zijn in het aanpassen van de fotografie aan de veranderende situaties en lichtomstandigheden.

  • WEDDING 2 (17 of 17)
    WEDDING 2 (16 of 17)
  • WEDDING 2 (15 of 17)
    WEDDING 2 (14 of 17)

View more photos →