Reizen

Catania

Een fotoreportage van Catania en de Etna.  Het was een unieke en uitdagende ervaring. Catania, gelegen aan de voet van de Etna, is een bruisende stad vol met historie, cultuur en architectuur. De Etna, een van de meest actieve vulkanen ter wereld, biedt op haar beurt een adembenemend landschap en spectaculaire uitzichten.

Ik ben begonnen met de stad te verkennen en foto’s te maken van de bezienswaardigheden, zoals de kathedraal van Saint Agatha, de Ursino-kasteel en de vismarkt. Ook de lokale bevolking, de cultuur en de tradities heb ik vast proberen te leggen.

Na het verkennen van de stad, ben ik de uitdaging aangegaan om de Etna te beklimmen en foto’s te maken van de spectaculaire uitzichten en het unieke landschap van de vulkaan.

  • CATANIA (11 of 18)
    CATANIA (7 of 18)
  • CATANIA (4 of 18)
    CATANIA (18 of 18)

View more photos →

You Might Also Like...