Gepubliceerd

Albert Heijn To Go

Toen ik nog bezig was met mijn opleiding fotografie heb ik voor het bedrijf 2twintig, een PR bureau in Rotterdam, foto’s gemaakt voor de Instagram pagina van de Albert Heijn To Go. Deze Instagram pagina was net opgericht en ze zochten hiervoor een fotograaf voor een jaar die flexibel om kon gaan met de indeling van tijd. 

Mijn werkzaamheden waren voornamelijk het fotograferen van de versproducten van Albert Heijn To Go. Deze werden wekelijks aan mij doorgegeven via de mail en mocht ik naar mijn eigen creatieve inzicht vastleggen. In dit jaar ben ik gaan experimenteren met de combinatie tussen fotografie en illustraties.

“Wij zijn heel blij met de creatieve en verrassende fotografie van Thamar. Zij heeft altijd genoeg leuke ideeën. De combinatie met haar illustraties maken haar foto’s origineel.”

– 2Twintig, Rotterdam

  • AH (1 of 1)
    IceTea
  • AHTOGO (2 van 13)
    Yellow

View more photos →

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply