Gepubliceerd

AH To Go

Als fotograaf van AH To Go had ik de opdracht om foto’s te maken voor hun Instagram. Hier zijn enkele stappen die ik heb gevolgd om deze opdracht uit te voeren:

 1. Ontwikkel een beeld van de stijl en sfeer die AH To Go voor ogen heeft: Ik heb met de opdrachtgever (2Twintig) over de uitstraling en de boodschap gesproken die zij wilde communiceren op Instagram.
 2. Plannen van de fotoshoot: Er werd bepaald welke producten er gefotografeerd moesten worden, hoe ik ze wilde presenteren en wat er nodig was, zoals verlichting en achtergrond.
 3. Maken van de foto’s: Ik gebruikt professionele apparatuur en technieken om hoogwaardige beelden te maken van de producten.
 4. Behandeling van beelden: De beelden zijn behandeld door middel van nabewerking en verfijning om de kwaliteit te verbeteren en ze op een bepaalde manier te presenteren die past bij de stijl en sfeer die AH To Go voor ogen had.
 5. Levering van de beelden aan de opdrachtgever: De afgewerkte beelden worden aan de opdrachtgever geleverd voor gebruik op hun Instagram.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de beelden consistent zijn met de uitstraling en boodschap van AH To Go en dat ze de aandacht trekken van hun volgers op Instagram. Het resultaat was een aantrekkelijke en effectieve social media aanwezigheid die de producten en diensten van AH To Go op een professionele en aantrekkelijke manier presenteert.

Ik biedt een kant en klaar pakket aan, zo komt je niet voor onverwachte kosten te staan.

“Wij zijn heel blij met de creatieve en verrassende fotografie van Thamar. Zij heeft altijd genoeg leuke ideeën. De combinatie met haar illustraties maken haar foto’s origineel.”

2Twintig, Rotterdam

 • AH (1 of 1)
  IceTea
 • AHTOGO (2 van 13)
  Yellow

View more photos →

You Might Also Like...